Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomáš Klus (37) neustále opěvuje svou manželku Tamaru (36), a to z mnoha různých důvodů. Teď využil oslavy svých narozenin k tomu, aby se s fanoušky podělil o to, že se jeho žena klidně i obětuje pro to, aby byl její manžel šťastný.

Zpěvák před pár dny oslavil narozeniny a samozřejmě nechyběla ani rodinná oslava. A ta mu poskytla příležitost pro to, aby mohl opět vyzdvihnout kvality své manželky Tamary, která se stará nejen o jejich tři děti, ale pečlivě také o něj. Jako záminku ke zmínění jejích kvalit použil své oblíbené jídlo, které Tamara sice nesnáší, ale kvůli němu se obětovala. Svůj proslov přidal k fotce, na které oba koušou do langoše.

„Zdánlivě nenápadná fotka dvou zakusujících se lidí. Pro mne však velevýznamná a mnohoříkající. Moje holka totiž langoše nenávidí, a to z historických důvodů nesednutí a zpětným chodem kdysi v dětství. Já langoše miluju olbřímí láskou a považuji se za jejich znalce, též z historické perspektivy koupáků, kde jsem u okýnka přívěsů na rozpáleném asfaltu stepoval minimálně třikrát denně a bylo mi fuk, že mám kečupové vousy a česnekový dech; láska je láska. Přes všechen svůj vnitřní odpor mi má láska na oslavu nejen že pozvala nejlepší langošisty, ale navíc ještě si se mnou přikousla na zdraví,“ rozepsal se zpěvák na své sociální síti.

Celý jeho projev ale samozřejmě nebyl jen o langoších, ale symbolika toho, jak moc se Tamara snaží, aby byli její muž i všichni ostatní kolem ní šťastní a jak by byl svět krásný, kdyby takové štěstí všichni lidé povýšili nad svou sobeckost a závistivost. Fanynky s Tomášem samozřejmě souhlasí a jsou rády, že si zpěvák takové vlastnosti na ženách všiml. A určitě tajně doufají, že se najde víc takových mužů, kteří dokážou podobně ocenit své polovičky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám