Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokatér Xindl X opět přichází s další peckou. Zpěvák připravuje novou desku, která se bude jmenovat stručně LÁ$KA. Album, které by mělo vyjít na přelomu srpna a září, podle jeho slov nebude obsahovat žádné slaďáky, ale naopak písně o lidech, kteří vyměnili lásku za slávu a bohatství.

Jakoby si zpěvák tímto drsným způsobem vyřizoval účty se svou bývalou přítelkyní Olgou Lounovou (43), která velmi odhodlaně buduje svou pěveckou kariéru. Xindl sice nechtěl být konkrétní, ale i těm méně chápavým musí být při poslechu singlu Zlato jasné, že ho ke vzniku písně inspiroval vztah právě s Lounovou. Refrén písně mluví za vše: „Jsi moje zlato. Moje zlatokopka. Moje zlatá kopka, co mě nutí, k spočinutí, když mám utíkat, jsi můj kat."

Xindl X, vlastním jménem Ondřej Ládek, nám potvrdil, že při psaní textu vycházel z osobních zkušeností. Když jsme se ho zeptali, jestli při veršování myslel na svou bývalku Olgu Lounovou, tak se jen zašklebil.

„Ten text je hodně osobní. Takové soukromé best of nejhorších pocitů z minulých nepovedených vztahů. Píseň o tom, co všechno je člověk ochoten obětovat, aby si udržel nefunkční vztah, který existuje už jen proto, že mu věnoval tolik energie na jeho udržení. A o tom, jak snadno se tahle láska pak změní v nenávist," říká Xindl a jedním dechem dodává: „Je to vlastně taková zpověď podpantofláka, který se nechává ovlivňovat ženami. Má stejné vzorce chování, ať už je v jakémkoliv vztahu," říká naštvaný umělec.

Singl Zlato bude mít oficiální premiéru 21. 5., na Super.cz můžete zhlédnout malou ochutnávku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám