Hlavní obsah
Článek

Ani Orlando Bloom (47) si nemohl nechat ujít dění v Cannes, kde se ubytoval podobně jako spousta dalších celebrit v hotelu Cap-Eden-Roc. Šestačtyřicetiletý hollywoodský fešák je ve městě, kde se pořádá nejznámější evropský filmový festival, sice pracovně, ale chvíle volna si rozhodně dokáže zpříjemnit...

Orlando už několikrát v minulosti předvedl, že když sundá košili, je na něj ještě lepší pohled než obvykle. Herec z Pána prstenů se udržuje v kondici a je vidět, že si na pevném svalstvu zakládá. Jeho snoubenka Katy Perry má ostatně rovněž výstavní postavu.

Bloom, jenž si díky natáčení seriálu Carnival Row oblíbil i Česko, byl spatřen o víkendu, jak si v Cannes užívá opalování a potápění. Jinak ale do Cannes přijel především kvůli propagaci své filmové novinky Gran Turismo, která se oficiálně chystá do kin až téměř v polovině srpna.

Příběh je natočen podle reálného příběhu britského profesionálního jezdce Janna Mardenborougha, který se v roce 2011 ve svých devatenácti letech stal vítězem GT Academy, což se mu podařilo jako nejmladšímu v historii. Janna ztvárňuje ve filmu Archie Madekwe, jeho otce pak hraje Djimon Hounsou a v roli jeho matky se představí Geri Horner, bývalá členka skupiny Spice Girls. Bloom získal roli Dannyho Moora, zakladatele GT Academy Darrena Coxe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám