Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Lindsay Lohan (37) se na Instagramu pochlubila svým více než třinácti milionům sledujících snímkem, z nějž čiší pohoda a pozitivní energie. Slavná zrzka se nechala zvěčnit během relaxování na lehátku, přičemž na snímku hrálo prim její rostoucí těhotenské bříško. Lindsay oznámila světu, že čeká první dítě s manželem Baderem Shammasem (36) v březnu.

Hvězda, která se proslavila už jako dítě rolemi v rodinných komediích jako Past na rodiče či o něco později například snímkem Mezi námi děvčaty a Protivný sprostý holky, se celé roky potácela v bludném kruhu nekonečných pařeb, alkoholu, drog, milostných aférek a podstupování léčení. Zažívala zkrátka mládí typické pro dětské herecké hvězdy, které přijdou už v útlém věku k velkému jmění, které hodlají hned, jak to je možné, pořádně roztočit.

Přestože její ložnicí prošlo tolik známých lidí, že když spatřil světlo světa její seznam slavných exmilenců, byla z toho aférka jako hrom, opravdové štěstí našla až po boku zcela neznámého kuvajtského bankéře, jehož loni pojala za manžela.

Nejen její fanoušci na sociálních sítích, ale i většina lidí na internetu, kteří spatřili snímek, jsou z pohledu na nastávající maminku nadšení a zároveň neskrývají údiv nad tím, jak se herečce podařilo vymanit ze života, kterým se svého času řítila do propasti.

„Jsem ráda, že konečně našla štěstí a stabilní rodinný život. Gratuluji, Lindsay. Vypadáš skvěle,“ zněl jeden z komentářů pod článkem na Daily Mailu. „Musím přiznat, že jsem si vždycky myslela, že skončí špatně,“ netajila se svými domněnkami jiná čtenářka.

„Vypadá nejzdravěji za hodně dlouhou dobu. Dobře pro ni. Na její minulé já s nafouklým břichem a modřinami na nohou nebyl hezký pohled,“ je přesvědčena další.

„Přeji jí lásku. Mimochodem, když se k LiLo chováte tak hezky, proč byste to samé nemohli přát Britney? Přestaňte být zaujatí vůči Britney. Pamatujte, že obě jsou stále lidé navzdory tomu, čím si prošly,“ zněl další názor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám