Hlavní obsah
Článek

Jane Fonda (86) diváky během slavnostního večera v Cannes ohromila hned z několika důvodů. Nejen svým úchvatným vzhledem, ale také scénkou, která se odehrála po předání Zlaté palmy režisérce Justine Triet.

Jane Fonda se na festivalu v Cannes ukázala v plné síle, a to jen pár měsíců poté, co překonala rakovinu. Loni v září fanouškům na sociální síti oznámila, že jí byl diagnostikován Non-Hodgkinův lymfom a začíná s chemoterapií, v prosinci se nechala slyšet, že je v remisi, což znamená, že je její tělo bez příznaků choroby.

A letos v květnu se v Cannes objevila plná energie a s dokonalou vizáží. Davy okouzlila nejen na červeném koberci před závěrečným ceremoniálem, ale i v jeho průběhu, kdy předávala cenu za nejlepší film režisérce Justine Triet. Právě na tuhle situaci diváci jen tak nezapomenou.

Poté, co režisérka pronesla projev po získání Zlaté palmy za svůj kritiky i diváky ceněný film Anatomie pádu, z pultíku si odnesla velkou cenu a papíry se svým projevem. Zapomněla ovšem na svitek, který k ocenění také patřil.

Jane Fonda se snažila dostat ocenění k režisérce.

Jane Fonda na režisérku při jejím odchodu volala, ta ji ale neslyšela, a tak po ní herečka ruličkou mrštila. Trefila se sice přesně do režisérčiných zad, ta si toho ovšem stejně nevšimla, a herečka ji tak nakonec dohonila téměř až v zákulisí. Video s hodem se stalo virálním a lidé stále elegantní Jane označili za „královnu s vynikajícím úderem“, a její neúspěšné snažení tak vzali s humorem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám