Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Majitelka nezaměnitelného chrapláku Lana Del Rey strávila několik dní v Brazílii, kde jí společnost dělalo pár blízkých přátel. Společně vyrazili na známou pláž Ipanema v Rio de Janeiru, kde bylo pořádně rušno.

Sedmatřicetiletá umělkyně si užila slunné odpoledne obklopena přáteli, ale po jejím partnerovi Evanu Winikerovi nebylo ani vidu. Zpěvačka hitů jako Young and Beautiful či Summertime Sadness se dala dohromady s o tři roky starším muzikantem a hledačem nových talentů sice teprve před pár měsíci, ale podle informací magazínu Billboard už se údajně stihli i zasnoubit.

Rodačka z New Yorku, vlastním jménem Elizabeth Woolridge Grant, byla v minulosti již jednou zasnoubená, a to za hudebníka Claytona Johnsona, a dokonce už jednou prošla svatební uličkou. Jejím mužem byl italský fotograf Francesco Carrozzini.

Randila ovšem i s Mobym či rapperem G-Eazym. Románky měla údajně prožít i s hercem Jamesem Francem nebo zpěváky Axlem Rosem a Marilynem Mansonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám