Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželé Matušovi z hubnoucí reality show Jste to, co jíte vážili před natáčením 360 kilogramů (Michal 210 a Jana 150 kil), svými těly demolovali nábytek a ani se nevešli do tramvaje. Přesto byli podle zjištění doktorky Cajthamlové silně podvyživení. Michal dokonce neušel ani pár kroků, aby neměl náběh na infarkt. Dvojice se ale rozhodla počít potomka, a tak se poctivě pustila do hubnutí. Dnes už je úbytek na váze jasně patrný. „Dohromady jsme shodili za čtyři měsíce 51 kilo,“ řekl Super.cz Michal Matouš.

„Manželka je na váze 128 a půl kilogramu, já mám právě 181 kil. Je to skutečně obrovský rozdíl, mít a nemít ta kila. Nedá se to vůbec srovnat s tím, jak mi bylo s třiceti kilogramy navíc. Dřív jsem nevydržel stát ani pár minut. Nyní nejenže to v pohodě vydržím, navíc mohu i normálně chodit. To, co šlo dolů, je jednoznačně znát. Hodláme v tom pokračovat, protože chceme opravdu brzy počít dítě,“ těší se Michal Matouš (45). Ten najednou běhá po Ostravě jako hbitý kamzík a až si splní sen a shodí na svou cílovou váhu, klidně by se mohl zúčastnit i vrcholového atletického klání Zlatá tretra.

„Do konce příštího roku se chci dostat na sto deset kilogramů, manželka na devadesát,“ dodal Matouš, který je s manželkou až překvapivě disciplinovaný. Oba do puntíku dodržují to, co jim doktorka Cajthamlová s Petrem Havlíčkem na lednovém začátku natáčení, jež skončilo před třemi týdny, naordinovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám