Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (28) jako první známá tvář přiznala, že si nechala řezat do těla. V devatenácti letech vážila devadesát kilogramů a proto podstoupila klasickou liposukci. V narkóze ji odsáli stehna i zadek. Přiznala také boj s anorexií.

"Byla jsem na klasické liposukci, když mi bylo devatenáct let. Vážila jsem devadesát kilo a rozhodla jsem se jít pod kudlu. Už bych to nikdy neudělala. Ty bolesti byly šílené a měla jsem modřiny, jako kdybych měla autonehodu," řekla Super.cz Nosková.

Odsát pod narkózou si nechala zadek a vnitřní i vnější stehna. "Pak jsem začala šíleně cvičit, protože se samozřejmě toho tuku odsálo opravdu hodně a kůže byla značně povislá. A pak mě bohužel potkala anorexie. Pořád jsem si připadala tlustá a došlo to tak daleko, že jsem měla poruchu příjmu potravy," přiznala Míša.

Díky podpoře rodiny a také pomoci lékařů se z anorexie zpěvačka vyléčila. Nyní je se svojí postavou spokojená. Ví, že má pár kilo navíc, ale rozhodně nechce dopadnout jako před lety.

"Nemám problém s tím jak vypadám. Jsem v pohodě. Žádné drastické diety už kvůli postavě určitě držet nebudu. Řezat do těla už si taky nikdy nenechám. Protože bych ale chtěla tak čtyři kila dolů, začala jsem chodit na bezbolestnou liposukci do salonu Pretty Woman Figure. Nebolí to a centimetry jdou dolů taky. A nejdu domů modrá jak po zápase v boxu," dodala se smíchem Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám