Hlavní obsah
Článek

Herečka Mahulena Bočanová (57) uzpůsobuje svůj život milované dceři Marině. V posledních letech si projekty vybírá a pečlivě plánuje, nyní se rozhodla opět se vrátit před filmovou kameru. Zahraje si ve filmu podle knihy Jany Bernáškové Jak přežít svého muže.

„Já už moc nehraji. Co začal covid, tak jsem se rozhodla, že budu doma, a už moc nepracuji. Na tomhle jsme se s Janou dohodly před třemi lety, když vznikla knížka, tak jsem řekla, že samozřejmě,“ svěřila se Super.cz Mahulena Bočanová. Spolu s kolegyněmi z filmu pak nechyběla na křtu již třetí knihy Bernáškové s názvem Koloušek.

Na křtu se herečka skvěle bavila, ale rychle zase spěchala domů, kde je jí nejlépe. „V divadle hraji minimálně. Dřív třicetkrát do měsíce, dnes třikrát. A točím Ordinaci, a to v míře, která je pro mě snesitelná - abych byla po obědě doma. A jinak jsem víceméně doma,“ prozradila Mahulena, která si natáčení filmu pod taktovkou režiséra Rudolfa Merknera užívá. „Měla jsem strach i z toho, že jsem starší než holky, o patnáct let nebo o kolik. Ale ta role Zuzky má být starší a je mi tam dobře,“ řekla Mahulena, která se na plátně objeví po boku Ivy Pazderkové, Pavly Dostálové a Jany Bernáškové.

Vedle natáčení chce Mahulena trávit léto společně s dcerou výlety a pohodou v Česku. „Nic neplánujeme. Jak mám volno a čas, na což jsem nikdy nebyla zvyklá, tak se rozhodujeme z týdne na týden. Budeme na Slapech a po dlouhé době se podívám do Varů. U nás je vše z týdne na týden. Pohoda,“ dodala s úsměvem herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám