Hlavní obsah
Článek

Vztah na dálku nikdy není ideální. Své o tom ví herečka Iva Pazderková (44), která je skoro rok zamilovaná do svého tureckého přítele, s nímž se seznámila při natáčení show Survivor. Času, který spolu tráví, je opravdu málo, i proto se Iva rozhodla na celý měsíc odletět z Česka.

„Celý červenec budu v Turecku s přítelem,“ svěřila se Super.cz herečka. „Konečně po dvou letech, když nepočítám Survivora, se dostanu k moři. Pojedeme na osm dní, ale ten zbytek strávíme v Ankaře, protože musí chodit do práce. Těším se tam moc. Ode všeho si odpočinu,“ svěřila se Iva Pazderková s tím, že situace v Turecku nyní není lehká.

„Je mi líto, jaká tam je teď atmosféra, co se týče politické situace, tak je náročná, ale uděláme si to nejhezčí, jak to jen jde,“ svěřila se herečka s tím, že nedávná zemětřesení, která zasáhla Turecko, ovlivnila i blízké jejího přítele. „Dotýká se to jeho přátel a jejich rodin, teď je ta nejtěžší fáze, kdy ten největší šok pominul a teď je potřeba řešit a napravovat, do toho volby, které jsou také náročným obdobím,“ svěřila se Iva Pazderková, která by byla samozřejmě ráda, kdyby měla svého partnera v Česku.

„Doufám, že si chlapec našetří, aby byl pro úřady věrohodný a konečně mu vydali turistická víza,“ řekla herečka, která aktuálně natáčí snímek Jak přežít svého muže, k tomu ji čeká show Na stojáka, koncerty s Pražským výběrem a řada dalších natáčení. Času na cestování do zahraničí za partnerem tak příliš nezbývá. „Jsem za to moc vděčná,“ dodala na křtu knihy Jany Bernáškové, kde byla jednou z kmoter.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám