Hlavní obsah
Článek

Málokoho by napadlo, že už je to osmnáct let, co Lucie Šlégrová (42) bodovala v soutěži krásy. Nejvnadnější česká vítězka Miss ČR je dnes trojnásobnou maminkou, ale to jí nebrání stále se vracet ke své profesi.

Čas od času kývne na nabídku zúčastnit se módní přehlídky, nebo se nechá ukecat do profesionálního focení, jako tomu bylo při tom posledním, kdy se poprvé ve své kariéře nechala zvěčnit v prádle. O úplném návratu k modelingu už dnes ale neuvažuje. „Je pravda, že jsem si nechala charitativní akce, které si držím, podporu Klokánku, dětského domova, ústecké nemocnice a občas chodím přehlídky tam u nás,“ svěřila se Super.cz Lucie.

Poslední tři roky trávila především na mateřské dovolené s nejmladším synem Roníkem. Zpět do formy se po porodu dostala chůzí a postavu si dnes už jen udržuje. Při pohledu na její poslední snímky, které s fotografkou Danou Leitner nafotila, však předvedla, že je držitelkou korunky krásy zaslouženě. „Dana je moc šikovná a jsem nesmírně ráda, že jsem do focení s ní šla,“ svěřila se nám Lucie, která před objektivem pózovala nejenom v béžových šatech, ale i v sexy spodničce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám