Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodiny se připravují pod rukama předních kadeřníků, vizážistů a týmů slavných módních domů, aby pak zazářily na červeném koberci prestižního filmového festivalu v Cannes. Na tom zapózují fotografům a odeberou se buď do kinosálu nebo na party, jichž je během konání festivalu vždy několik. Cannes ale nabízí i jinou zábavu...

Nejčastěji celebrity ve volnu mezi společenskými akcemi relaxují u hotelových bazénů nebo na soukromých plážích.

Místem s mimořádnou koncentrací celebrit se každoročně stává legendární Hotel du Cap-Eden-Roc, u kterého letos řádila například modelka Sara Sampaio. Privátní pláž hotelu Martinez zase využila zpěvačka Talia Storm a manželé Heidi Klum (50) a Tom Kaulitz zvolili jinou, na francouzské Riviéře oblíbenou zábavu bohatých, a to jachtu, kde se oddávali slunění i romantice.

Asi nejvíc pozornosti mimo červený koberec na sebe ale nestrhly modelky v bikinách, ale jejich kolegyně Irina Shayk (38), která letos vynesla outfit, který bude patřit k tomu nejodvážnějšímu, co filmové Cannes zažilo. Z hotelu si totiž mezi fanoušky vyšla jen v průhledném prádélku a zcela průhledných šatech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám