Hlavní obsah
Článek

Jan Hájek je jedním z nejúspěšnějších držitelů titulu Muž roku a ženy na něj pořádají doslova hony. Potenciální nápadnice mají ale smůlu, jelikož je atraktivní model šťastně zadaný. Kvůli své slovenské přítelkyni Dominice a práci se přestěhovat dokonce do Bratislavy.

„Za poslední rok se toho změnilo poměrně dost, hlavně v rámci profesního života,“ svěřil se nám Hájek a jedním dechem dodal: „S přítelkyní pracujeme momentálně oba dva v Bratislavě a jsme velmi spokojení. Jsme spolu už třináct měsíců a téměř rok bydlíme společně. Tím největším současným plánem je stěhování do většího bytu,“ prozradil Hájek, který Dominiku považuje za ideální partnerku ve všech směrech a podle jeho slov se jich žárlivost určitě netýká.

„Žárlivost je podle mého názoru určitým projevem nejistoty a tu my s Dominikou nemáme a hlavně si žádný důvod k žárlivosti nedáváme,“ říká.

Honza se pyšní dokonalou postavou, za kterou vděčí matce přírodě. „Mám zřejmě dobrou genetiku a naštěstí diety držet nemusím. Podle mě je to opravdu jen o tom, že si člověk musí hlídat, co může ve kterou denní dobu beztrestně jíst.“ K tomu si idol mnoha žen zajde dvakrát až třikrát týdně do fitness centra a díky dokonalým proporcím tak v poslední době mohl zazářit například na bratislavském Fashion Weekendu nebo nafotil kampaně pro tuzemské i zahraniční značky. Výhledově ho také čekají pracovní cesty do Tunisu a do Číny, ale velmi rád by si i s Dominikou naplánoval co nejdříve nějakou dovolenou, při které by se jim podařilo úplně vypnout.

Poslední dny se ale musel Honza bez své přítelkyně obejít, protože byl společně se známou modelkou Terezou Zimovou jednou z mála českých tváří, které si vybral management londýnské značky F&F na svoji mezinárodní fashion show v Praze, na kterou se nacvičovalo několik dnů.

„Samozřejmě jsem byl potěšen, když si mě vybrali. Přivezli si totiž většinu modelů a modelek přímo z Anglie, čímž se kvalita samotné přehlídky ještě zvýšila a po několikadenních nácvicích musím přiznat, že všichni modelové jsou opravdoví profesionálové a velmi dobře se s nimi spolupracovalo,“ upřesnil Muž roku po přehlídce a krátce na to už odjížděl za svojí partnerkou zpět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám