Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Joan Collins (90), českým divákům známá především jako mrcha Alexis Colby z populárního seriálu Dynastie, oslavila devadesát let. Při té příležitosti v Londýně uspořádala večírek pro přátele, nechyběl ani její pátý a o dvaatřicet let mladší manžel Percy Gibson (58).

Fotografové herečku zachytili, když s manželem stáli na balkoně, ona v šik bílém topu s holými rameny a černých kalhotách, on v košili, vestě a kiltu. Gibson má peruánsko-skotské kořeny. Za nimi už byli v domě vidět hosté narozeninové party, která se konala ve středu.

Outfit herečka doplnila černou čelenkou a výraznými náušnicemi, vlasy nechala rozpuštěné a silně se nalíčila. Ve svých devadesáti letech má Collins neskutečný elán a energii. Chodí do společnosti, je ozdobou červených koberců a s manželem si pravidelně dopřávají rande.

Svého pátého muže Collins potkala v roce 2000, když pracovala na hře Milostné dopisy, Gibson byl jedním z producentů. „Percy je nejčestnější muž, kterého jsem kdy potkala,“ uvedla herečka v roce 2002, krátce po svatbě.

V minulosti byli jejími manžely herec Maxwell Reed, zpěvák Anthony Newley, podnikatel Ron Kass a zpěvák Peter Holm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám