Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) je aktuálně v sedmém měsíci těhotenství a už za pár týdnů bude mít svého prvního potomka na světě. Ještě jako "2v1" chtěla stihnout těhotenské focení, které si vysnila.

Na několika snímcích pózuje i v celé své ženské kráse a výsledek je přesně takový, jaký měl být. „Já měla takovou ‚nahatou‘ těhotenskou fotku v merku už delší dobu. Líbí se mi styl fotek, které působí sexy, ale zároveň nejde nic vidět,“ svěřila se Dominika Myslivcová pro Super.cz s tím, že se v tomto případě nijak neostýchala odhalit. Fotografie totiž pořídila její vlastní maminka, která je v tomto oboru profesionálka.

„Tím, že to fotila moje vlastní mamka, která je profesionální fotografka, tak jsem se ani nemusela stydět,“ podotkla známá influencerka, které se za pár týdnů narodí syn. Což s partnerem Zdeňkem zjistila až na baby shower party, kde se odhalilo pohlaví miminka.

Do oficiálního odtajnění byla Dominika přesvědčená, že nosí pod srdcem holčičku. Dala totiž na všemožné pověry, které nenaznačovaly nic jiného než děvčátko.

"Žila jsem v domnění, že budu mít holčičku. Byla jsem o tom přesvědčená. Všechny babské rady ukazovaly holčičku, čínský kalendář taky ukazoval holku. Myslela jsem si, že to je vtip, když vybouchnul modrý balónek. Bylo to hrozně moc emocí. Čekala jsem růžovou, najednou byla modrá. Jsem moc šťastná, ale byla to fakt spousta emocí," svěřila se Dominika Super.cz nedávno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám