Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlna podpory pro Ondřeje Gregora Brzobohatého (41) pokračuje. Poté, co se do médií dostalo znění církevní žaloby pro rozvod jeho manželství s modelkou Taťánou Kuchařovou (36), a rozhovoru, v němž Brzobohatý okomentoval, objasnil nebo odmítl některá tvrzení z žaloby, se ozvalo mnoho hudebníkových přátel.

Na přetřes přišla především Brzobohatého záliba v drag queen, převlékání do ženských šatů. Většina přátel mu vyjádřila podporu slovní, někteří ale vylovili ve svých archivech fotky, na nichž jsou také převlečení za ženy. K těm se nyní přidal i moderátor Jan Rosák (76).

Ten sdílel snímek, na kterém je v dlouhých růžových šatech, s blond parukou a korunkou na hlavě. Jakou princeznu představuje, neupřesnil. „Dávno před Ondřejem jsem si to taky střihnul...“ okomentoval fotku.

K dalším, kteří Brzobohatého podpořili, v převleku, patřili Aleš Háma (50), Jan Bendig (30) nebo Sandra Nováková (42), která se pro změnu fotila v mužském oblečení a s knírkem.

Reklama

Další články

Načítám