Hlavní obsah
Článek

Miss ČR 2005 Lucie Králová (42) se poprvé objevila na veřejnosti se svým přítelem, bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem (52) a jeho dcerou Jessicou. A měly se k sobě jako nejlepší kamarádky!

"Rodinka" si nenechala ujít premiéru pohádky Zdeňka Trošky (70) Čertova nevěsta. Milenci se ukázali na premiéře i se svými potomky - Šlégr s dcerou Jessicou a Králová se starším synem Robertem.

Dorazili odděleně. Králová jako první, protože musela s předstihem vyzvednout vstupenky. "Dostala jsem je od kamaráda Karla Zimy, se kterým jsem byla paradoxně spojována a byl v bulváru označován jako můj milenec. Jsme ale jen kamarádi a s Jirkou jsou v pohodě," řekla Super.cz Králová.

S lístky ale ještě nastaly problémy. Zima Králové totiž nechal do obálky uložit pouze dva. "Děti tam nějak dostaneme, neboj se," omlouval se modelce.

Jiří Šlégr s Jessicou měli zhruba dvacetiminutové zpoždění. Bývalý hokejista totiž nemohl zaparkavat a tak musel vzít zavděk placené parkoviště v obchodním centru. Královou ale čekání nerozhodilo a ona i syn Robert se se Šlégrem a Jessicou přivítali objetím a polibky.

Bylo vidět, že mezi Jessicou a její "macechou" jsou vřelé vztahy a žádný problém spolu nemají. Vypadaly, že si skvěle rozumí. "Ve společnosti jsme společně poprvé, ale už se dobře známe. Jessi je moc fajn a je velmi dobře vychovaná," dodala Králová na premiéře.

Lucie se v poslední době večírkům vyhýbá. Výjimkou jsou jen dětské akce, kam může vzít své syny.. Nechce dávat zbytečné podněty k výčitkám svému stále ještě manželovi Zdeňkovi Kaufmannovi, s nímž je stále v rozvodovém řízení.

Reklama

Další články

Načítám