Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec května je pro Moniku Bagárovou (29) každoročně obdobím, na které má ty nejkrásnější vzpomínky. Právě 27. května roku 2020 totiž přivedla na svět svou dceru Ruminku, která tak letos slaví své třetí narozeniny.

Minulý rok své dceři nazpívala dojemnou píseň Vysněná, letos Monika zveřejnila krásný vzkaz a několik rodinných snímků s Ruminkou i partnerem Leonardem Lekajem, ze kterých láska a štěstí přímo čiší.

„Srdíčko naše, dnes slavíš 3. narozeniny. Zase to tak šíleně rychle uteklo. Tolik jsme toho za ten rok spolu zažili, tolik krásných momentů. Milujeme, jak jsi vtipná, jak se spolu stále smějeme. Kolik dobra a lásky rozdáváš. Přejeme ti, ať si tuhle krásnou energii neseš po celý život. Zdraví a boží požehnání. Jsi naše vše, moc tě milujeme. Maminka a Leo,“ napsala Monika k fotografiím plných pěkných vzpomínek.

Dceru Rumiu má Monika s bývalým partnerem Makhmudem Muradovem, který žije částečně v Uzbekistánu.

S Leonardem Lekajem je zpěvačka šťastná už několik měsíců. Překážkou pro ni není ani fakt, že ona bydlí ve svém domě u Brna a Leonardo pracuje v Karlových Varech. „Myslím, že ve vztahu jsou tři důležité věci: láska, věrnost a důvěra. A pokud tohle funguje a v tom druhém máte stoprocentně tohle všechno, tak není co řešit. Funguje to," svěřila se Monika nedávno pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám