Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) se netají tím, že v minulosti propadla plastickým operacím i estetickým úpravám. To se ale v posledních letech změnilo a Lela chce víc vsázet na přirozenost a eleganci. Dokonce si nechala zmenšit své rty, které byly často terčem posměšků.

„Velmi dlouho jsem uvažovala nad zmenšením svých rtů. Dnes přišel ten den a odhodlala jsem se tento zákrok podstoupit. Myslím si, že mě menší rty omladily, a zároveň mi zjemnily rysy tváře. Řekněte sami, výsledek je na konci videa. Co říkáte na tuto proměnu,“ pochlubila se manželka MMA zápasníka Karlose Vémoly (38) na svém instagramovém účtu.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty komentářů. Většina fanoušků souhlasí, že Lele tahle proměna skutečně prospěla.

"Rozhodně ano! Já jsem zastánce jakéhokoliv zdokonalování. Někdo to dělá ve velkém, ale časem přijde na to, že už nejsou věci moderní. Přeji ti Leli dál všeho s mírou. Menší rty jsou za mě top. Rozhodně tě udělaly mladší a jemnější. Krásná práce,“ pochválila Lele rozhodnutí Nela Slováková (34).

„Jsem ráda, že jste se to rozhodla změnit. Velké rty vám nelichotily,“ uvedla jedna z fanynek.

„Tohle je opravdu krok k lepšímu, plné rty jsou krásné, ale nesmí to být přehnané, takto úplně super,“ uvedla další.

Reklama

Další články

Načítám