Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jsou vaše ruce a nohy propocené a studené i při pouhém pomyšlení na pocení nebo při stresu? Snažíte se pocení podpaží zakrýt vším, ale na oblečení to je stále vidět? Potom právě pro vás je určen revoluční přístroj, který dokáže zastavit pocení a chlad rukou, nohou i podpaží. Jediné použití a máte klid na měsíc i déle! Seznamte se s Electro Antiperspirantem.

100% účinnost nebo peníze zpět

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Electro Antiperspirant je nejmodernějším zařízením na provádění technologie zvané iontoforéza na současném trhu a dokáže vás zbavit problémů spjatých s pocením už za necelý týden používání. To vše se 100% účinností, která je garantována vrácením celé kupní ceny v případě, že by přístroj vaše problémy nevyřešil.

Jak to funguje

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přístroj Electro Antiperspirant funguje tak, že ruce nebo nohy ponoříte do nádobek s obyčejnou vodou, ve které probíhá iontoforéza. To je zjednodušeně řečeno aplikace velmi malých dávek řízené elektrické energie z nabíjecích tužkových baterií na potem zužovaná místa na těle. V případě podpaží se terapie aplikuje podobně, jen je k ní třeba použít přiložené houbičky. Vše potřebné je již součástí balení.

Nadměrné pocení se stalo minulostí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky Electro Antiperspirantu, jehož účinky nastupují v drtivé většině případů během 1-2 týdnů a přetrvávají někdy i několik měsíců. Jakmile se pocení začne pozvolna vracet, aplikujete již jen jednu krátkou proceduru a jste opět v suchu na dlouhou dobu. To vše za cenu dobití tužkových baterií. Revoluce v eliminaci nadměrného pocení, nic menšího! Electro Antiperspirant je schválenou zdravotnickou pomůckou, na jejímž vývoji se podíleli odborníci v oborech dermatologie a elektrotechniky s více než 40 lety zkušeností. Na trh ho jako první přináší pražská společnost Hightech Development s r.o.

Další články

Načítám