Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by to byl řekl? Když byl na začátku týdne doručen Tomášovi Řepkovi (50) a Renatě Řepkové rozsudek, že je jejich manželství rozvedeno, mohlo se zdát, že už bude vše probíhat v klidu. Opak je pravdou. Renata Řepková se proti rozsudku odvolala.

Není totiž spokojená s tím, že soud rozhodl, že za rozpad manželství mohli oba manželé a nikoli pouze Řepka svým mimomanželským vztahem s Vlaďkou Erbovou (42), která mu už porodila i syna.

Deník Aha! získal rozvodový rozsudek, v němž soudkyně do usnesení napsala: "Po zhodnocení důkazů bylo soudem prokázáno, že žalobce se subjektivně cítil v manželství dlouhodobě nespokojený, měl pocit, že žalovaná ho neustále vychovává, ponižuje ho, kontroluje mu věci, naopak žalovaná považovala soužití účastníků za spokojené do té doby, než žalobce navázal známost s Vladimírou Erbovou."

To, že byl Řepka tzv. pod pantoflem, potvrdila i důvěryhodná svědkyně, rodinná přítelkyně Marcela Holková. "Její výpovědí bylo potvrzeno tvrzení žalobce, že žalovaná se k němu chovala autoritativně, ve společnosti mnohdy nevhodně a žalobce se mohl cítit jejím chováním ponižován a zesměšňován," stojí dále v rozsudku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám