Hlavní obsah
Článek

Staral o se o největší české tenisové hvězdy. Kondiční trenér Marek Všetíček, který v dobách největších úspěchů měl pod palcem Petra Kordu, Radka Štěpánka (45), Karla Nováčka, Tomáše Berdycha, Karolínu Plíškovou nebo Petru Kvitovou (34), před šesti dny spáchal sebevraždu. Dnes ve 13 hodin se s ním jeho rodina a přátelé rozloučili ve velké obřadní síni strašnického krematoria.

Z Ameriky přicestoval na poslední rozloučení Petr Korda s manželka Reginou, dorazili také Radek Štěpánek (45) s Nicole Vaidišovou (34), Karel Nováček nebo kapitán fedcupového týmu Petr Pála. Řada tenisových hvězd se nemohla zúčastnit, protože jsou již v Paříži, kde v neděli začíná grandslamový turnaj French open.

Marek Všetíček spáchal sebevraždu ve věku 58 let. Tenisový guru po sobě zanechal manželku Terezu a syna Samuela. Důvody sebevraždy zatím nejsou známy. Jeho odchod velmi prožívá Radek Štěpánek, kterého připravoval dlouhých šestnáct let.

"Je to obrovská tragédie, kterou nelze slovy jakkoli dál popsat. Jsem z toho úplně zdevastovaný..." řekl Blesku Štěpánek, který na pohřbu nesundal černé brýle. Tak moc ho smrt kamaráda a kondičního trenéra vzala.

Reklama

Další články

Načítám