Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni by si mohli myslet, že se Martina Gavriely (45) po tříměsíčním pobytu v Dominikánské republice, odkud se musela narychlo vypakovat, vrátí domů opálená, odpočatá a vykrmená all inklusive stravou. Opak je pravdou. Moderátorka je vyhublá, pobledlá a kruhy pod očima zakrývá slunečními brýlemi.

"Já tam opravdu nebyla na dovolené. Pořád jsem pracovala, točila jsem tři pořady, učila jsem se texty," řekla Super.cz. Pořádný záběr měla, když za ní byly na měsíc děti. "Naštěstí tam byl Markus. On pracoval v noci, já ve dne, tak jsme se mohli střídat," svěřila.

To, že zhubla také připouští. "Je to asi tím, že jsem celé tři měsíce nejedla maso. Když jsem viděla, jak tam zabíjejí krávy a pak je suší na kolíčkách u silnice, dělalo se mi z toho zle," vyprávěla. A co ty kruhy pod očima? "Nemůžu se dostat z časového posunu. Mám jet leg, za poslední dny jsem naspala snad jen osm hodin," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám