Hlavní obsah
Článek

Média před pár dny obletěly snímky Toma Hankse (67), jak si na červeném koberci v Cannes cosi vyříkává s jedním z členů organizačního týmu. Herec vypadal velmi rozezleně, na mladého muže dokonce mířil prstem.

Dle slov dotyčného Vincenta Chapalaina se nic nestalo, snímky podle jeho vyjádření dramaticky pouze vypadají, ale k žádné rozepři nedošlo. Tom Hanks a jeho žena Rita Wilson, která jej na filmový festival doprovodila, se pouze ptali, zda se mají vrátit na začátek koberce a zapózovat s ostatními kolegy.

A protože všude kolem stáli fotografové a spousta dalších lidí, musel herec zvýšit hlas, aby ho Chapalain slyšel. Snímky tak působí, jako by na něj Hanks křičel... „Vůbec nic se nestalo, snímky jsou totálně zavádějící,“ vysvětloval Chapalain Daily Mailu.

Ať už si pánové mezi sebou řekli cokoli, Hanks následně i s ostatními kolegy profesionálně zapózoval a do objektivů se usmíval. V Cannes promuje nový film Asteroid City režiséra Wese Andersona. Hrají v něm také Scarlett Johansson, Jason Schwartzman či Adrien Brody.

Následující den se delegace sešla k dalšímu focení, na tom už Hanks chyběl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám