Hlavní obsah
Článek

Britská zpěvačka Sians Evans, kterou české publikum zná především díky spolupráci s kapelou Kosheen se nemůže dočkat, až zase bude v Česku. Naší zemi si velmi oblíbila. Češi prý vědí, jak pořádně rozjet párty. Navíc se jí čeští muži zdají velmi atraktivní.

„Na koncertech v České republice je vždycky skvělá energie, za kterou jsem moc vděčná. Je úžasné stát zde na pódiu a vidět, jak jsou naše singly všem blízké a známé. A také se mi líbí čeští muži, jsou hezcí a vysocí,“ prozradila Sians.

Dnes již legendární kapela vznikla na konci 90. let. Její netradiční název je odvozen ze jména jednoho z největších indiánských náčelníků kmene Apačů. Zpěvačka mimo hudebních vystoupení nedávno na sebe strhla velkou pozornost také proto, že vyhrála soudní spor s bývalým členem kapely Markusem Substancem ohledně ochranné známky názvu skupiny. Sians tak může díky soudnímu rozhodnutí, a nakonec i souhlasu bývalého člena, nadále vystupovat pod názvem Kosheen.

„Až nyní si uvědomuji, jaké bylo vystupovat s lidmi, kteří si mě nevážili a snažili se mě zdiskreditovat. Proto považuji za velký úspěch rozhodnutí soudu a děkuji všem, kteří mě podporovali,“ dodala zpěvačka k výsledku soudního procesu.

Skupina Kosheen chystá v červnu v Česku několik koncertů. První zastávkou bude Praha, a to 3. a následně i 7. června od 19 hodin na open air scéně v Parku Riegrovy sady. 4. června vystoupí na hradě v Ostravě. O den později, 5. června, se předvedou v Brně a českou koncertní šňůru ukončí v západočeské metropoli Plzni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám