Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud hledáte originální šperky z nejkvalitnějšího stříbra, se značkou MEX925.CZ jste na správné adrese. Mexiko je druhý největší producent stříbra na světě a mexické stříbro je vyhlášené svojí nekompromisní kvalitou a čistotou. A právě vysoká kvalita stříbra a charakteristický design zajistily mexickým stříbrným šperkům světový věhlas. Značka MEX925.CZ je pro každého, kdo hledá kvalitní stříbro a originální design.

Stříbrné šperky MEX925.CZ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šperky MEX925.CZ jsou vyráběny pouze z nejkvalitnějšího mexického stříbra ryzosti 925/1000. Mexické stříbro je historicky známé svou kvalitou a vyniká především čistotou předepsaného složení bez dalších příměsí, což zajišťuje vysoký lesk a eliminuje případy černání stříbra či výskytu alergické reakce. Předností stříbrných šperků MEX925.CZ je vedle kvalitního stříbra též výhradně ruční výroba, což zajišťuje jedinečnost a originalitu každého kusu šperku. Kompletní sortiment MEX925.CZ je složen výhradně z ručně vyráběných stříbrných šperků zhotovených v Mexiku.

Široká nabídka pánských i dámských stříbrných šperků

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídka dámských i pánských šperků MEX925.CZ je opravdu široká - od unikátních modelů dámských stříbrných náhrdelníků, stříbrných náramků, náušnic a prstenů až po masivní pánské stříbrné řetězy. Naleznete i zkompletované stříbrné sady, stříbrné doplňky a stříbro v různých kombinacích se sklem či kamenem. Zhotovujeme i stříbrné šperky či jiné stříbrné produkty na zakázku dle přání zákazníka. Každý šperk je zabalen v originálním dárkovém balení – šperk je zavakuován v ochranném sáčku s uzavíratelným zipem a uložen v originálním plastovém boxu. Zdarma přikládáme leštící hadřík. Během příštího týdne naskladníme velké množství nových stříbrných prstenů, náušnic a náhrdelníků.

Dámský stříbrný náramek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Masivní stříbrný náramek na ruku, vyrobený ručně z mexického stříbra 925/1000 nejvyšší kvality.

Dámská stříbrná sada

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní sada náhrdelníku s náušnicemi, vyrobeno ručně z mexického stříbra 925/1000 nejvyšší kvality.

Dámské stříbrné náušnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stříbrné dámské náušnice, vyrobeno ručně z mexického stříbra 925/1000 nejvyšší kvality.

Podpora mladých nadějných sportovců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

MEX925.CZ podporuje nadějné mladé sportovce z různých odvětví adrenalinových sportů, mezi nimi je i mistr světa FMX 2010 Libor Podmol, aktuálně jeden z nejlepších jezdců freestyle motocrossu na světě, kterého můžete kromě exhibic na motorce po celém světě vidět právě nyní v kinech ve skvělém filmu Tomorrow will be better. Více info na www.liborpodmolfilm.com.

Další články

Načítám