Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští týden se diváci pořadu Prostřeno! vypraví za soutěžícími do Plzeňského kraje. A ani tentokrát nebude nouze o taktiky, nepovedené pokrmy, ale i pár úsměvných a bizarních okamžiků, o které se postarají tři ženy a dva muži.

Úterní hostitel Martin překvapí své hosty nevídanou zálibou. Všimnou si totiž, že má doma vystavený oltářík, který nemá jen tak na ozdobu. Martin se totiž věnuje seancím a vyvolávání duchů. Nadpřirozeno dle svých slov nebere na lehkou váhu a věří v něj.

Dokonce se přiznal, že se mu podařilo vyvolat zesnulou zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48), která jej navštívila jako duch. „Přišla za námi Ivetka Bartošová,“ pochlubil se hostům během natáčení.

Později se Martin postaral také o menší faux pas, když se mu nepodařila udělat křepelka tak, jak si představoval. Křepelky podával bledé a syrové. Dělal je totiž podle receptu pouhých 30 minut, jenže by potřebovaly minimálně hodinu. Nikdo je tak nejedl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám