Hlavní obsah
Článek

Cara Delevingne (31) žije jak na horské dráze. Chvíli si užívá života, pak ji okolní svět přemůže a ona skončí v léčebně, aby následně jako Fénix znovu vstala z popela a objevila se ve společnosti v celé kráse. Teď dokonce odhalila víc, než je u ní obvyklé.

Úspěšná modelka je lidem sympatická hlavně tím, že se nebojí mluvit o všem, co ji v životě trápí. Před časem obletěly svět fotky trosky, která se potácela na ulici. Cara se o nich později nebála mluvit a přiznat, že právě tyto snímky jí otevřely oči a dostaly ji do léčebny, kde bojovala se svou závislostí. Boj vyhrála a teď je už pár měsíců opět ozdobou společenských akcí. Cara se ale nebojí mluvit ani o svém těle. V minulosti prozradila, že přemýšlela nejen o plastice nosu, ale také operaci prsou.

„Od dětství jsem si říkala, že chci podstoupit plastiku prsou, protože jsou nesouměrná. Už jsem byla velmi blízko, ale ten moment pak naštěstí pominul. Kdybych to tenkrát udělala, vím, že bych si tím nebyla úplně jistá,“ svěřila se v podcastu Make it Reign Joshe Smithe.

Modelka není z žen, které by svá ňadra ukazovaly na potkání, teď ale udělala výjimku a na akci Parsons Benefit v New Yorku, která je oslavou transformační role, kterou móda, design a umění hrají v dnešním světě, oblékla kostýmek, jehož vrchní díl výrazně odhaloval Cařin hrudník. A protože fofografové nelenili a fotili modelku ze všech úhlů, je ze snímků vidět, že ze svého těla rozhodně mindráky mít nemusí.

Reklama

Další články

Načítám