Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbie, která dříve byla Kenem, a dnes je šťastná jako žena. Jessica Alves (40) o sobě dala po delší době vědět. Milovnice plastických úprav všeho druhu je z výsledků práce plastických chirurgů naprosto nadšena, což dala najevo dalším focením, kde si hraje na modelku.

Na žhavé sérii snímků se tentokrát nechala zvěčnit v bikinách i prádélku. A pak už se neudržela a horní díl plavek šel dolů. Svá upravená mega ňadra pak naštěstí skryla pod ruce, byť se tam skoro nevešla. Blondýnka narozená v brazilském Sao Paulu se odmalička necítila šťastně ve svém tehdy mužském těle.

Nyní už je nějaký ten pátek po proměně a svou novou identitu si nadmíru užívá. Dočkala se sice až po třicítce, ale aspoň je jasné, že se nejednalo o žádný nebezpečný rozmar, ale promyšlený tah. Za rozmar bychom ale mohli považovat její až moc velkou zálibou v estetických zákrocích, které už někteří lékaři považují nejen za zbytečné, ale i nebezpečné.

„Miluju být ženou a jsem na to hrdá. Když jsem vyrůstala, tak jsem si samu sebe představovala s dlouhými vlasy a smyslným tělem. A dnes jsem ženou svých snů. Je to skvělý pocit být spokojený se svým vzhledem,“ pochvalovala si nedávno Jessica pro MailOnline. Jediné, co jí chybí ke štěstí, je muž snů. Ač má zas sebou řadu schůzek, na toho pravého prý zatím nenarazila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám