Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V páteční Výměně manželek se mimo jiné představil Milan Vospálek, který všechny romantické povahy u televizních obrazovek dojal tím, jak hrozně se mu stýskalo po manželce Ivě. Když jí volal, aby jí se slzami v očích vyznal lásku, slíbil, že omezí práci a bude se víc věnovat rodině. Jak to dopadlo?

Bohužel zůstalo jen u slov a sliby, které manželce před celým národem dal, nedodržel. „Manžel se po Výměně nezměnil. Naopak. Přibral si další práci, kamarádovi pomáhá ve volných chvílích stavět dům. Vidíme se jen po večerech a v neděli. Bývá mi po něm smutno,“ zoufá si Iva.  Připouští však, že se manžel snaží věnovat více času alespoň dětem, když ne jí.

Přesto by Milana nevyměnila. „Kdyby se Milan choval jako František Kasl, tak bych to nezvládla,“ naráží Iva na manžela Marie Kaslové, který volný čas nejraději tráví válením se na gauči a hraním počítačových her.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám