Hlavní obsah
Článek

Kauza Ondřeje Gregora Brzobohatého (41), na kterého prasklo, že se rád převléká za ženy, hýbe českou společností. Některé celebrity se ho veřejně rozhodly podpořit. V dámském oblečení se ukázal například moderátor a bavič Aleš Háma (50). Herečka Sandra Nováková (50) naopak sdílela fotku, kde je za chlapa.

Nyní Ondřeje podpořil další jeho kolega z branže. Herec Mirek Etzler (59) si dal na sociální síť fotku, kde je převlečen za ženu. Na fotce je za francouzskou zpěvačku Amandu Lear, za kterou se vydával během show Tvoje tvář má známý hlas před necelými sedmi lety.

„Ahoj Ondro! Cmuk cmuk, jsme na tom všichni stejně! Krásný den!“ napsal Mirek k fotce, jíž dal jasně najevo, na čí straně je.

Celé kauza vznikla poté, co na se veřejnost dostal text církevní žaloby, která obsahuje intimní detaily manželství Taťány Kuchařové (36) a Ondřeje Brzobohatého. V dokumentu se prý mimo jiné píše o tom, že se hudebník rád převléká za ženy nebo že jako žena požadoval po manželce sex. Ondřej následně to, že se rád převléká za ženy, potvrdil se slovy, že na tom nevidí nic divného, odmalička vyrůstal u divadla a převleky jsou součástí jeho života. Ostatní tvrzení razantně odmítl.

Reklama

Další články

Načítám