Hlavní obsah
Článek

Nejen herci, režiséři a další členové filmových štábů, ale také spousta modelek každoročně zavítá do dějiště filmového festivalu v Cannes. Letos si ho přijela užít i Heidi Klum (50) se svým manželem. Na červeném koberci ve žluté róbě zářila, milovníci jejích vnad si navíc přišli na své - ukázala z nich velkou část.

Modelka, která už první červnový den vstoupí mezi padesátnice, se, co se týče oblékání, rozhodně nedrží zpátky. Ráda ukazuje své přednosti a jinak tomu nebylo ani v Cannes. Na festivalu si nejdříve dala dobrý oběd v hotelu Cap-Eden-Roc se svým manželem Tomem Kaulitzem a pak už se začala chystat na premiéru filmu La Passion De Dodin Bouffant. A její příchod na červený koberec se jako téměř vždy neobešel bez pořádného pozdvižení.

Heidi oblékla zářivě žluté šaty z dílny oděvního domu Zuhair Murad Couture s dlouhou vlečkou, která při zvednutí vytvářela dramatický efekt. Róba byla výrazná nejen vysokým rozparkem, ale i výřezem na hrudníku ve tvaru kosočtverce, který dal vyniknout modelčiným vnadám. Ovšem právě když Heidi efektivně roztáhla svou vlečku a dala ruce nahoru, šaty odhalily i část jejích bradavek.

Modelka se ale samozřejmě takovým faux pas nenechala odradit a róbu hrdě předváděla dál. Svůj model předvedla i na svém účtu na sociální síti, nedávno si ovšem u všech příspěvků vypnula komentáře, a tak se nedozvíme, co si o jejím outfitu myslí její fanoušci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám