Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gábina Partyšová (45) si oblékla ultrakrátké šortečky a vystavila své luxusní tělíčko. Ukázala, že si nezadá ani s letošními královnami krásy a svojí postavou se jim v pohodě vyrovná.

Partyšová s letošní Miss World Lindou Bartošovou a Miss Earth Terezou Fajksovou vyrazila na fotbalové hřiště a společně s fotbalisty plzeňské Viktorky předvedly, jak to zvládají s míčem. Navíc všichni nadšeně očekávali, zda mezi fešnými fotbalisty s vypracovanými těly a letošními Misskami nepřeskočí jiskra, jak je obvyklé.

Obě krásky zatím mají stále pevný vztah. Otázkou je, na jak dlouho. Většina vítězek soutěží krásy se dušuje, že vítězství jejich vztah neohrozí a do roka to končí krachem a novým vztahem s bohatým sportovcem či podnikatelem.

Pětiletý vztah České Miss Earth 2012 Terezy Fajksové a tříletý vztah České Miss World 2012 Lindy Bartošové zatím „missí nemoci“ zdárně odolávají. Jejich hrátky s prvoligovými fotbalisty jsou zatím nevinné. Partyšovou "čutálisti" také nechávali chladnou. Stačí jí bohatě manžel Pepa Kokta a platonická láska s fotografem Zahrádkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám