Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Model, který si během středeční propagace svého nového třpytivého vlasového zkrášlovadla oblékla modelka Amy Childs, se vám může zdát povědomý. Podobný měla před osmi lety na sobě v klipu Toxic zpěvačka Britney Spears (42). Tentokrát se do průhledné síťky tělové barvy s našitými kamínky oblékla tato jednadvacetiletá modelka a bývalá hvězda reality show The Only Way Is Essex.

Amy byla však během focení v Londýně v téměř vše odhalujícím overalu, pod kterým prosvítaly pouze její béžová tanga, viditelně nesvá. Svůj diamantový vzhled modelka završila platinově blond parukou a stříbrnými lodičkami na pořádně vysokém jehlovém podpatku.

Jinak rusovlasá Britka, která je pro své ženské křivky oblíbenou modelkou spodního prádla, vlastní v Essexu svůj salón krásy, kterému se stále snaží dělat sexy promo. Její nejnovější vlasový doplněk Hair Vajazzle jsou kamínková srdíčka do vlasů, proto Amy zvolila právě tento odvážný obleček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám