Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Štěpán Kozub (28) propadl cvičení a snaží se být ve fitku, co to jen jde. Pokud si ale myslíte, že už brzy nám oblíbený komik předvede vysportované tělo, jste na omylu. Jasný cíl totiž nemá.

Je to spíš pro mě tak, že si tam chodím vypínat hlavu. Hledal jsem dlouho koníček, to se mi povedlo. Vypínat si hlavu skrz fyzickou aktivitu,“ svěřil se nám Štěpán.

Ani nepřemýšlel nad tím, jestli chce svým cvičením nabrat hmotu, nebo naopak shodit přebytečná kila. „To nijak zásadně neřeším. Jde mi spíš o to, že chodím z posilovny s takovým tím dobrým pocitem, což se mi zatím daří,“ prozradil komik Super.cz.

Představa toho, že by se díky cvičení mohl Štěpán jednou ukázat fanynkám s břichem jako struhadlo, ho spíše rozesmívá. „To úplně není můj cíl. Já jsem komik a myslím, že by to bylo takové zvláštní se six packem,“ dodal se smíchem. My jsme si se Štěpánen Kozubem povídali během natáčení dalšího pokračování filmu Gump – pes, který naučil lidi žít s názvem Gump 2. Do kin tento snímek přijde příští rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám