Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí fanoušci Shakiry (47) a Toma Cruise (61) netrpělivě čekali na další vývoj hercových pokusů o sblížení s hudební divou, která mu nedávno učarovala v Miami. Dvojice se potkala na okruhu před závodem vozů Formule 1 a hvězda Top Gunu se netajila zájmem, který u něj půvabná zpěvačka vzbudila. Ta ale zřejmě jeho city neopětuje, a dokonce ho už měla požádat, aby své romantické kroky směrem k ní zastavil.

Podle informací španělské agentury Marco byl Cruise zpěvačkou naprosto uchvácen a i přátelům řekl, že s ní cítí spojení. Krátce po jejich setkání jí měl poslat pugét květin a tvrdit, že mezi nimi fungovala chemie. Zřejmě tak pouze z jeho strany.

Podle jiného zdroje magazínu Heat údajně Shakira požádala Cruise, aby s ní přestal flirtovat, a svůj nezájem omluvila tím, že momentálně nehledá lásku a soustředí se především na své syny. „Nechce ho uvést do rozpaků nebo naštvat, ale z její strany v tom není žádná přitažlivost ani romantika. Byla k němu jen přátelská. Lichotí jí to, ale nemá zájem,“ prozradil obeznámený dotyčný, podle nějž už to Shakira, které se loni rozpadl vztah s otcem jejích synů Gerardem Piquém, dala Tomovi zdvořile na vědomí.

Zdroj z hercova okolí přitom uvedl, že Tom byl po jejich setkání okouzlen podobně jako v době, kdy se poprvé sešel se svou bývalou manželkou Katie Holmes, s níž má dceru Suri.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám