Hlavní obsah
Článek

Své druhé těhotenství tenisová hvězda Serena Williams (42) světu oznámila ve velkém stylu. Zvolila pro to jednu z nejsledovanějších událostí roku, charitativní galavečer Met Gala v newyorském Metropolitní muzeu. V černobílé róbě si před fotografy pyšně hladila vzdouvající bříško.

Nyní se svými fanoušky sdílela záběry z momentu, kdy o těhotenství řekla své dceři Olympii. S manželem, spoluzakladatelem sociální sítě Reddit, Alexisem Ohanianem seděli v obývacím pokoji a šestileté holčičce vysvětlili, že z ní bude velká sestra.

Serena Williams a Alexis Ohanian dceři oznamují, že bude mít sourozence

Na začátku videa Serena svěřila, že si Olympia všimla, že přibírá. „A říká mi: Mami, ty jsi tlustá,“ uvedla tenistka. Když pak dcerce řekne, že není tlustá, ale má v bříšku další miminko, Olympia se nejdřív zeptá, jestli si z ní rodiče nedělají legraci, pak maminku obejme a následně začne výskat nadšením. Rodiče ji pak požádají, aby si tohle tajemství nechala ještě jeden den jen pro sebe. Zprávu jí totiž oznámili v den konání zmíněné gala akce.

Mnozí fanoušci v komentářích pod videem přiznali, že je bezprostřední reakce holčičky dojala k slzám - stejně jako její matku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám