Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná i vy si vzpomínáte na mimořádně půvabnou dívku, kterou na Instagramu v roce 2015 hledal samotný Justin Bieber (30). Ten kdesi zahlédl její fotku a sdílel ji s komentářem: „Můj bože, kdo je tohle?“ Šlo o tehdy sedmnáctiletou Cindy Kimberly, které se jediným zpěvákovým postem během pár dnů od základů změnil život. Dnes je z ní zkušená modelka, která momentálně oslňuje svými půvaby v Cannes.

Kdo se neobjeví na 76. ročníku filmového festivalu v Cannes, jako by nebyl, alespoň z pohledu slavných. Koncentrace celebrit je v tomto přímořském francouzském městě vskutku úctyhodná a kromě hvězd těch nejzvučnějších jmen se do země vydala i řada těch méně slavných, kteří sází na to, že nahotou upoutají pozornost všudypřítomných fotografů. A právě Cindy Kimberly je toho zářným příkladem.

Rodačka z Nizozemska se španělsko-indonéskými kořeny dostala pozvánku na společenskou událost do známého hotelu Martinez a nic neponechala náhodě. Její róba byla nejen zcela průsvitná, ale ještě oplývala hlubokým výstřihem zepředu i vzadu na zádech. Cindy tak příliš prostoru pro představivost neponechala.

Přestože dnes čtyřiadvacetiletou modelku pro svět objevil Justin Bieber, o jejich románku se pouze spekuluje. Blízko měla mít i k sedminásobnému mistrovi světa vozů Formule 1 Lewisovi Hamiltonovi. V roce 2019 randila s rapperem Tygou a od loňského roku tvoří pár s britským fotbalistou Delem Allim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám