Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) je vytočená do běla. Na chatě musí se svými sousedy řešit dlouhodobý problém s výpadky mobilního signálu, a je tak závislá na pevné telefonní lince. Jenže poruchy na jejím vedení jsou prý několikrát do roka.

Už mě to vážně štve. Dlouho jsem mlčela, ale po nové zkušenosti a vyjádření mluvčí operátora jsem se rozhodla, že mlčet už nebudu. Tohle není 21. století, ale osmdesátá léta,“ postěžovala si Super.cz zpěvačka.

„Když se mi má asistentka a manažer nedovolali, došlo jim, že je zase výpadek. Robot na zákaznické lince jim ale sdělil, že žádná porucha není. A to dokonce třikrát. Když se pak manažer naštval a dovolal se na technickou podporu, pán mu sdělil, že tam porucha pochopitelně je. Je to jak v blázinci. Ale nejde tu jen o mne, ale i o další lidi v okolí, kteří jsou na té pevné závislí,“ říká naštvaně Petra Janů.

Už loni se zpěvačka obávala, že kdyby se stalo něco závažného, nikdo by jí nepomohl. „Tehdy to bylo dokonce tak, že byl výpadek totální a nešlo zavolat ani na tísňovou linku. Kdyby se mi tu něco stalo, nebo někomu ze sousedů, nemáme šanci si zavolat ani pomoc,“ obává se zpěvačka.

Janů se s týmem tedy rozhodla zkontaktovat mluvčí společnosti, která jim doporučila obrátit se na technickou podporu nebo případně na policii, pokud mají přátelé strach, když zpěvačka nebere telefon.

„To je vrchol arogance, ale zase zjištění, že problémy operátora má nyní řešit IZS, je překvapující. Nehledě na to, že loni třeba bylo asi 6 nebo 7 poruch a trvalo vždy dva až sedm dní, než se ráčil někdo do oblasti vydat,“ dodal naštvaně René Kekely, manažer zpěvačky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám