Hlavní obsah
Článek

Muzikálová herečka a zpěvačka, jíž se přezdívá česká Edith Piaf, Radka Fišarová (46) vyrazila na pár dní se synem Oskarem a přáteli do italské metropole. „Trochu jsem se bála, jestli Oskar zvládne nachodit tolik kilometrů denně, ale Řím je město, které dokáže uchvátit i jedenáctiletého puberťáka. Italská zmrzlina je navíc super doping,” řekla Radka Super.cz.

Zpěvačku město doslova uchvátilo. „Byla jsem v Římě poprvé a měla jsem pocit, že doslova putujeme časem. Nadchlo mě, že za každým rohem na mě vykoukla nějaká historická lahůdka, a byť jsme měli počasí spíš aprílové, chvíli na pláštěnku, chvíli na tílko, zkrátka na plavky to nebylo, vůbec to nevadilo, stejně jsme si to neskutečně užili. A bylo to pro mě doslova nadechnutí do další práce.”

Až později jí došlo, že v Římě navíc mohla zhlédnout vystoupaní krajana. „Trochu mě mrzí, že jsme se až pozdě dozvěděli, že zde má Štefan Margita (67) premiéru v Teatro dell’Opera di Roma. Bydleli jsme hned vedle a určitě bychom ho jako krajani přišli podpořit,” svěřila.

A protože Radka během covidu začala studovat bakalářský obor (andragogiku) na VŠ, po návratu ji krom pracovních záležitostí čekají i státnice. „Vedle muzikálů, divadla a koncertů mě teď především na začátku června čekají státnice, takže mám docela nervy, přeci jen je to něco jiného než se učit divadelní scénář. A na konci června nás s kapelou čeká koncert na velké scéně Divadla Studio DVA, na který se už taky moc těším,“ dodala Radka Fišarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám