Hlavní obsah
Článek

Téměř v utajení proběhlo na konci dubna Mistrovství republiky ve sportovním aerobiku.

Závodům přihlížel také druhý nejkrásnější muž planety Josef Karas (45). A měl k tomu jasný důvod: na závodní ploše soutěžila jeho přítelkyně Denisa Barešová, mistryně Evropy a světa a nejúspěšnější česká reprezentantka ve sportovním aerobiku.

„Denče trochu s fyzickou přípravou pomáhám a v její sportovní činnosti jí samozřejmě fandím. Všechny síly nyní soustředí na Mistrovství Evropy FISAF, které se odehraje šestého června v Praze," prozradil druhý Mr. World Josef Karas.

Když se druhý nejkrásnější muž světa spároval s mistryní světa ve sportovním aerobiku, vznikla z toho vážně exkluzivní dvojka. Jejich přátelé jim často z legrace říkají „Čeští Úžasňákovi“.

Být nejlepší je ale dřina. Jejich časové vytížení je však naštěstí vzájemné, tak by to nemělo být pro vztah překážkou. „Většinu času sice pracujeme, já trénuji a studuji a Pepa se zabývá sportovní konzultací a herectvím. Sám prošel vrcholovým sportem, a tak má velké pochopení i pro můj sport. Tím, že mi pomáhá s fyzickou přípravou, tak spolu trávíme i více času," pochlubila se nadějná hvězda sportovního aerobiku Denisa Barešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám