Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí oslavila topmodelka Naomi Campbell (53) třiapadesáté narozeniny a využila k tomu festivalové dění v Cannes, kde se momentálně nachází zřejmě nejvyšší koncentrace celebrit na metr čtvereční. Její narozeninové party, konané v jedné z největších nemovitostí ve městě s patnácti ložnicemi, ve Villa Julia, se tak účastnili nejen kolegové a kolegyně z branže, ale třeba i Robin Thicke, který oslavenkyni zazpíval ‚serenádu‘.

Druhý den už ale jedna z nejslavnějších supermodelek všech dob opět věnovala veškerou péči své dvouleté dcerce, s níž se vracela lodí zpátky do hotelu Eden Roc.

Naomi, která je bezesporu pracovně nejaktivnější ze všech modelingových hvězd 90. let a dodnes brázdí přehlídková mola ve velkém, získala za svou pětatřicet let trvající kariéru desítky kampaní a nafotila nespočet fotografií. Pojďme se k příležitosti jejích narozenin ohlédnout za tím nejlepším...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám