Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) našel v kauze zveřejněné církevní žaloby, která se dostala do médií, zastání u své maminky Hany Gregorové (71). Z vynesení textu žaloby, plného intimních detailů z Ondřejova života, obvinil hudebník svou exmanželku Taťánu Kuchařovou (36). Ta to popírá.

Brzobohatý na základě zveřejněné žaloby přiznal, že má zálibu v nošení ženských šatů, odmítl ale, že by chtěl po Kuchařové sex jako žena a další detaily církevní žaloby včetně jeho údajné neplodnosti.

Hana Gregorová je na synově straně a vysekla mu poklonu. Zmínila také jeho otce Radoslava Brzobohatého.

„Ondrejko, můj milovaný, chci ti jen říct, že život přináší různá zklamání a výhry, a že bez nich by byl nudný a monotónní. Jsem na tebe pyšná, jaký jsi správný chlap, a že jsme z tebe s tvým úžasným otcem vychovali slušného člověka a skutečného gentlemana. Vždy jsi se ke svým partnerkám choval velkoryse, ať už emociálně nebo materiálně, i když z mého pohledu sem tam zaslepeně,“ vzkázala synovi maminka na sociálních sítích.

K lásce podle ní patří i zklamání, ona sama je na svého syna hrdá a bere ho takového, jaký je. A to ve všech podobách včetně jeho alter ega Tiffany.

„Ale to je láska, se kterou ruku v ruce občas kráčí zklamání. Pro mě je důležité, že jsi teď šťastný a spokojený a navzdory všemu jsi nezanevřel na lásku. Tvůj otec by byl na tebe pyšný, i na tvou práci, kterou rozdáváš radost druhým. A znáš jeho krédo, které ti často opakoval: Jen se z toho nepo*rat. Tak se toho, Ondrejko, drž, život jde dál a stojí za to žít ho naplno. Miluji tě, můj nejdražší, i Tiffany, láskou přenesmírnou, a dokud budu žít, je tu moje náruč, která tě bude chránit vždy, když budeš potřebovat, tvoje máma,“ zakončila své dojemné vyznání slovenská herečka.

Reklama

Další články

Načítám