Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velkého překvapení se v pondělí odpoledne dočkaly desítky dětí na výstavě květin Chelsea Flower Show. Podle britského Daily Mailu se údajně bez předchozího ohlášení objevila na akci i princezna z Walesu (42), která dětem vykouzlila nadšené úsměvy na tvářích.

Kate se na výstavě ukázala poprvé od roku 2019 a na sobě měla růžové košilové šaty značky ME+EM, kterou má v oblibě i její maminka Carole. Události se účastnily děti celkem z deseti škol, které jsou zapojené do kampaně RHS, díky níž si osvojují dovednosti v zahradničení. Kate si k některým z nich následně přisedla i během pikniku v trávě.

Jednu z přítomných holčiček přitom zajímalo, jaké to je být princeznou, načež jí Catherine odpověděla: „Musíš tvrdě pracovat, ale nejlepší na tom je setkávání s dětmi, jako jsi ty.“

Děti měly ovšem daleko víc zvídavých otázek. Jiný žáček se jí například zeptal, jaká je její oblíbená barva. Kate děti nechala hádat a usmála se, když správně tipovaly, že zelená. Další zábavnou částí byl ještě například ‚hon na brouky‘, jehož vedení se ujala rovněž Kate.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám