Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen několik týdnů poté, co si Jeff Bezos (59) dopřál obří superjachtu za jedenáct miliard korun, se vyslovil a požádal o ruku svou partnerku Lauren Sanchez. S třiapadesátiletou americkou moderátorkou se v pondělí večer poprvé od oznámení zásnub objevili na veřejnosti a Lauren už se na ruce třpytil zásnubní prsten s obrovským dvacetikarátovým diamantem.

Dvojice, která si nedávno dopřávala relax při plavbě na své zbrusu nové superjachtě Karu podél španělského pobřeží, si nenechala ujít nejznámější evropský filmový festival. Společně tak zavítali do Cannes a tamního hotelu prominentů Cap-Eden-Roc.

Společnost jim dělala Bezosova sestra Christine se svým manželem Stevem Poorem. Čtveřice následně vyrazila na večeři do restaurace La Petite Maison.

Pokud ke svatbě s Lauren dojde, bude to pro Bezose, jenž je aktuálně třetím nejbohatším člověkem světa, druhý sňatek. Stejně tak pro rodačku z Nového Mexika, která byla až do roku 2019 provdaná za obchodníka Patricka Whitesella, s nímž má dvě děti – syna Evana a dceru Ellu. Z předešlého vztahu s hráčem amerického fotbalu Tonym Gonzálesem má ještě dvaadvacetiletého syna Nikka.

Ve stejném roce se po šestadvaceti letech rozvedl se svou ženou MacKenzie Scott i Bezos, čímž z ní učinil jednu z nejbohatších žen. Mackenzie ovšem většinu majetku hodlá přenechat charitě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám