Hlavní obsah
Článek

Monika Bagárová (29) si k osmnáctým narozeninám, které oslaví v červenci, nadělila předčasný dárek. Nafotila snímky, které odhalují její ženský půvab.

Monika se až dosud těšila pověsti nevinné dívenky. Svůj přerod v ženu se pohledná zpěvačka rozhodla oslavit stylově. Na fotografiích k novému projektu sběratelských prstýnků odhodila nejen zábrany, ale i luxusní šaty, do nichž na veřejnosti obvykle halí své křivky.

Půvabnou brunetku na nich zdobí jediné, vlastnoručně navržený šperk. „Přiznávám, že jsou to nejodvážnější fotky, které jsem nafotila. Souhlasila jsem s nimi, protože mě celý koncept doslova nadchnul. Navrhnout si vlastní prstýnek je přece tak originální! A jak jinak ho nechat vyniknout než na nahém těle,“ svěřila se Monika.

Otázkou je, co přesně Monice přijde na portrétech odvážného. Jediné, co na snímcích předvádí, jsou ruce a její nádherná tvář.

"Navrhování jsem úplně propadla. Nebylo nic zábavnějšího než si nakreslit prstýnek, který bych chtěla nosit na ruce. Zato vybrat z desítek návrhů jediný mi trvalo hodiny," prozrazuje.

Tím ale velkolepá oslava její plnoletosti nekončí. 24. června bude slavit narozeninovým koncertem v Jazz Docku a začátkem července odletí do New Yorku.

„Podívat se do New Yorku bylo vždy mým snem. Chci spojit příjemné s užitečným. Poznat skvělé město, zároveň zdokonalit svoji angličtinu, zapracovat na zpěvu a pokud se vše vydaří, natočím tam nový videoklip k připravovanému duetu. A samozřejmě podniknu nějaké výlety do jazz clubů a shopping center. Takhle jsem si oslavu svých osmnáctých narozenin vždy představovala,“ uzavřela Monika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám