Hlavní obsah
Článek

Irský herec Ray Stevenson (†58) zemřel velmi nečekaně během natáčení na ostrově Ischia. Urostlý představitel siláků z Marvelovek měl jen pár dnů před devětapadesátými narozeninami a byl v plné síle. Jeho smrt je zatím záhadou.

George Raymond Stevenson se narodil v Lisburnu v Severním Irsku jako syn armádního pilota, jehož rodina se často stěhovala. Vystudoval hereckou školu v Bristolu a proslavil se díky seriálu City Central.

Herec byl známý z řady akčních a fantasy filmů. Objevil se v sérii snímků o Thorovi, jednu z hlavních rolí získal v akčňáku Kat: Válečná zóna, diváci ho mohli spatřit i ve snímku Král Artuš a objevil se také v seriálech Řím, Medicejové nebo Vikingové. Dokončit stihl natáčení filmu 1242 - Gateway to the West s Kevinem Spaceym a první řadu seriálu Ashoka, který byl vytvořen jako součást mediální franšízy Star Wars.

Irský herec byl v dobré kondici a podle deníku Daily Mail v současné době pravděpodobně natáčel na Ischii film Cassino in Ischia, pojednávající o vyhaslé akční hvězdě, která se potýká s oživením své kariéry.

Příčina smrti Raye Stevensona zatím není známá, dle italského listu Republica ale mělo být herci posledních několik dnů zle a musel vyhledat lékařskou pomoc v nemocnici Anny Rizzoli.

Irský bard zemřel podle svého zástupce v neděli, ve čtvrtek by oslavil devětapadesáté narozeniny. Zůstala po něm partnerka Elisabetta Caraccia a synové Sebastiano (15) a Leonardo (12).

Související témata:
Ray Stevenson

Reklama

Další články

Načítám