Hlavní obsah
Článek

K Josefu Vojtkovi (58) neodmyslitelně patří jeho dlouhá hříva, bez které si lídra skupiny Kabát snad už ani nedokážeme představit. Zpěváka ale brzy uvidíme v dalším pokračování v divácky úspěšném filmu Gump – pes, který naučil lidi žít, s názvem Gump 2.

Pepa si tak poprvé vyzkouší, jaké je to být plešatý. Sám ale doufá, že v osobním životě se mu to nestane. „U nás v rodině neměl nikdo úplně holou hlavu, což já tady ve filmu budu mít, úplně na koleno. Nikdo, koho si pamatuji, dědečkové, babičky, nikdo nebyl plešatý, takže doufám, že nějaký vlasy mi na hlavě vydrží,“ smál se rocker v průběhu rozhovoru pro Super.cz.

Mimo toho, že bude plešatý, Pepu během natáčení čeká další výzva. „Když jsme měli zkoušku, tak už mě kamarádi nepoznávali a taky se těším na mého filmového kolegu, tím je čuník. Na to se fakt těším, protože s čuníkem jsem nikdy nehrál.“

Energie slavnému rockerovi zkrátka nechybí. Fanoušci skupiny Kabát ale hudebníky letos mohou vidět pouze na festivalech. „My tento rok nepojedeme žádný turné, ale pojedeme jen festivaly a pak už mám zase divadlo, takže pořád se něco jede,“ doplnil Pepa Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám