Hlavní obsah
Článek

Ještě nedávno to vypadalo, že se Vendula Svobodová (52) usmířila se svým manželem Patrikem Aušem a že jejich manželská krize je zažehnána. Jenže tři měsíce poté, co se zase dali dohromady, už se sepisují rozvodové papíry. A jak se zdá, tentokrát definitivně. „Nevím, kde je a nezajímá mě to,“ řekla tvrdě Svobodová o manželovi, kterého chce nadobro vystrnadit ze svého života.

Po hádkách, které měly zapříčinit Aušova nevěra a také jeho finanční problémy, a bydlení po hotelech se Auš v březnu vrátil do Venduliny vily. Jenže teď už tam opět není nájemníkem. Zachránit manželství se jim nepodařilo, přestože netlačili na pilu a nepokračovali v plnění manželských povinností, jako před krizí, ale žili pod jednou střechou jen jako kamarádi. Tomu je však už konec. Vendula se už zajímá o rozvodové papíry. A myslí to vážně.

„Já už o svém soukromí nechci mluvit. Nezlobte se, k tomu rozvodu nebudu nic říkat,“ sdělila Aha! bývalá žena zesnulého hitmakera Karla Svobody (†68). Podle zdrojů deníku dojde k bezproblémovému ukončení manželského svazku, neboť Patrik Auš se nechystá rozvodové řízení jakkoli protahovat.

Reklama

Další články

Načítám