Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Informace ze soukromí Ondřeje Gregora Brzobohatého (41), které se dostaly do médií, nadzvedly ze židle spoustu jeho přátel. Brzobohatý uvedl, že má za to, že je novinářům poskytla jeho exmanželka Taťána Kuchařová (36). Ta to odmítla.

Super.cz Kuchařovou kontaktoval s dotazy, které si přečetla, ale neodpověděla na ně, a telefon nebrala. Později se na jejím instagramovém účtu objevilo prohlášení, že „s tímto bulvárním zveřejněním“ nemá nic společného.

Ondřeji Brzobohatému vyjádřilo podporu mnoho přátel z českého šoubyznysu. Mezi nimi Libor Bouček (43), Dara Rolins (51) nebo Eva Burešová (30). Ozvala se také jeho sestra Rola. A vzkazy přibývají i nadále. Jeden z těch jadrnějších na adresu Kuchařové zveřejnila Simona Krainová (51).

„Ondro drž se... tahle zoufalá kauza zoufalky ukazuje jen zhrzenost a ubohost na úrovni suterénu... jsi a vždy budeš božský. I s parukou,“ vzkázala s narážkou na fakt, že Brzobohatý má rád drag queens a sám se občas převléká za ženu. I toto bylo v dokumentu zveřejněno a on se k tomu přihlásil.

Krainová se vyjádřila na svém profilu, kde se ale od žen dočkala spíš kritiky, že každá mince má dvě strany a že se nemá vyjadřovat k tomu, u čeho sama nebyla.

Brzobohatému se ozvali i další přátelé, a to k příspěvku na jeho profilu. „Kamaráde, naprosto chápu, že se už musíš bránit! Moji podporu samozřejmě máš. Popravdě jsi světec, že jsi vydržel mlčet tak gentlemansky dlouho! Mám tě rád a jsi skvělej chlap a kamarád!“ napsal mu Matěj Ruppert (46).

„Paní madam to opět nezvládla a ty jsi to opět zvládl na výbornou!“ vzkázal Honza Musil (56).

„Nejkrásnější je na tobě, že jsi elegán a držíš se. Nic si z toho nedělej, buď stále svůj. Máš skvělou přítelkyni a nenech se minulostí rozhodit. Žijeme totiž tady a teď. Držím ti palce,“ připojil svůj vzkaz také Jan Bendig (30).

Reklama

Další články

Načítám